Då jag skrev det som jag tänkte att skulle bli mitt första inlägg var det 87 dagar kvar. 

Idag är det 24.

Elva jobbdagar och två helger i Helsingfors, sen en vecka i Vasa. Det är vad som är kvar tills den 4 september då jag checkar in på min enkelresa till Bangkok, för att därifrån åka vidare till Australien.

(Now playing: Menolippu)

Det här är kanske det modigaste jag gjort hittills i mitt liv. Mitt år som au pair i USA efter gymnasiet kommer som en god tvåa, men då kunde jag ändå ana att jag i något skede kommer att komma hem och studera, trots att jag ännu då inte hade någon aning om vad det skulle vara. 

Jag hade en buffert, marginal. Nu har jag gett bort min lägenhet, mitt jobb och ja, hela min bekvämlighetszon.

Andas in, andas ut.

Presterar-jag är skräckslagen men redo. Redo att ta livet som det kommer, en dag i taget, för jag har ju inget alternativ, jag har ju ingen plan.

Step out into the wild. 

Leap, and the net will appear. 

Och så vidare.

Spännande? Jo.

Skrämmande? JA.

Här kommer jag att skriva om hur det går och vad som hänt, vad jag fått se och uppleva. Välkomna att följa med mig på min resa – vart det bär, det återstår att se!

x Anna