17.06.2024

Vaikuta ja vakuuta asiantuntijana: 7 viikon esiintymisvalmennuskurssi asiantuntijoille ja yrittäjille

Onko tänä syksynä sinun vuorosi ottaa oma asiantuntijuutesi haltuun ja tuoda osaamisesi näkyväksi ja sanomasi kuuluviin? Ilmoittautuminen eri alojen asiantuntijoille ja yrittäjille suunnattuun pienryhmävalmennukseen on nyt auki.

Loistavaa palautetta saanut pienryhmävalmennus järjestetään taas tulevana syksynä 7 kurssiviikon pituisena. Kurssilla pääset harjoittelemaan esiintymis- ja vaikuttamistaitojasi kokonaisvaltaisesti kannustavan valmentajan ja yhteisön tuella, eri alojen asiantuntijoista koostuvassa pienryhmässä. Pureudumme yhdessä kaikkeen siihen, mistä vaikuttava asiantuntijuus ja esiintyminen rakentuu, niin kasvokkain kuin etäympäristössä. 

Kurssillä käsitellään teemoja, kuten

 • luonteenvahvuudet vaikuttajan voimavarana
 • kehonkielen tehokeinot ja sanaton viestintä
 • vaikuttavan esityksen ja sitä tukevan esitysaineiston rakentaminen ja visualisointi
 • etävaikuttamisen ABC
 • oman asiantuntijuuden paketointi


Valmennus toteutetaan käytännönläheisesti kohottavassa ilmapiirissä, yhdessä sparraillen, yksilön vahvuudet ja ilo edellä. Pääset perehtymään omiin vahvuuksiisi ihmisenä, asiantuntijana ja esiintyjänä, mikä tuo esiintymiseen eri tilanteissa lisää varmuutta, vaikuttavuutta ja ennen kaikkea mielekkyyttä – oli lähtötilanteesi mikä tahansa.

Tavoitteena on, että kurssin käytyäsi tunnistat omat vahvuutesi ja tiedät, miten vaikuttaa eri tilanteissa ja miksi, kasvoikkain ja etänä. Uskallat loistaa ihmisten edessä omana itsenäsi, ihmisenä ja asiantuntijana, aiempaa itsevarmempana ja esiintymisestä nauttien.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu työssään vaikuttaville eri alojen asiantuntijoille ja yrittäjille.

Se on sinulle, joka…

 • tavalla tai toisella puhut työksesi ihmisten edessä: esittelet tuotteita tai palveluita, vedät asiakastapaamisia, työpajoja tai webinaareja, puhut, ohjaat, koulutat tai valmennat tai muilla tavoin vaikutat eri kohderyhmiin, livenä ja etänä
 • haluat kehittyä puhujana ja asiantuntijana, ja ottaa haltuun yhden tulevaisuuden tärkeimmistä työelämätaidoista!
 • kaipaat lisää varmuutta esiintymistilanteisiin
 • haluat valjastaa esiintymisjännityksen voimavaraksi
 • koet, että nyt on sinun aikasi ottaa oma asiantuntijuutesi haltuun ja tuoda osaamisesi näkyväksi ansaitsemallaan tavalla!

Esiintyjänä saatat olla vasta aloitteleva tai jo kokeneempi, jännittäjä tai ilomielin ihmisten eteen menevä, introvertti tai ekstrovertti – tai jotain siltä väliltä! Tärkeintä on, että haluat kehittyä – asiantuntijana, ihmisenä ja vaikuttajana.

(Spoiler alert: jokainen meistä on vaikuttaja!)

Valmennusmetodi

Kurssi pohjaa Esiintymisen kieli™ -metodiin, positiiviseen psykologiaan ja yleisiin valmennusmenetelmiin. Esiintymistaitojen harjoittelu on pilkottu pieniin, helposti lähestyttäviin osiin, mikä tekee harjoittelusta mielekästä ja mahdollistaa nopean kehityksen. Fokus on yksilön vahvuuksissa, joiden pohjalta lähdetään kuorimaan esiin kullekin luontaista esiintymistyyliä kannustavassa ympäristössä.

Aikataulu

Kurssi järjestetään 6.9.–18.10.2024 seuraavan mukaisesti:

 • pe 6.9. klo 9–11
 • pe 13.9. klo 9–11
 • pe 20.9. klo 9–11
 • pe 27.9. klo 9–11
 • pe 4.10. klo 9–11
 • pe 11.10. klo 9–11
 • pe 18.10. klo 9–11

Tapaamiset järjestetään kasvokkain pl. yhtä tapaamista, joka järjestetään etänä.

Hinta

Kurssin hinta on 1280 €. Mikäli varaat paikkasi 26.6.2024 mennessä, saat kurssin Early Bird -hintaan 980 €.

Mikäli maksat kurssin työnantajasi tai oman yrityksen kautta, huomioithan, että hintaan lisätään alv 25,5 %.

Kurssi on mahdollista maksaa kahdessa erässä; kysythän osamaksusta erikseen. Ensimmäinen osa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, toinen kurssin puolivälissä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen onnistuu sähköpostitse osoitteeseen hello@annanicolina.com. Liitäthän mukaan laskutustietosi (sis. yhteystiedot).

Paikkoja on vain kahdeksalle ensimmäiselle, joten varaathan omasi nopeasti!

Kysymyksiä?

Laita rohkeasti viestiä tai soita! Kerron mielelläni lisää ja autan sinua arvioimaan, olisiko kurssi sinulle oikea valinta tässä kohtaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! ❤️‍🔥 

Ilolla,
Anna

Anna Wallin
Esiintymisvalmentaja
anna@annanicolina.com
+358 (0)40 9131 593

Kurssilaisten kokemuksia:

”Annan ohjaama kuuden viikon valmennus oli runsas, monipuolinen ja käytännönläheinen. Parasta kurssilla oli, että tapasimme pienryhmässä kasvotusten, ja perehdyimme esiintymiseen sekä kirjoitus- että fyysisesti tehtävien harjoitusten kautta. Anna on ohjaajana valovoimainen ja samaistuttava, ja esimerkillisen luonteva esiintyjä. Sain paljon oivalluttavia muistisääntöjä esiintymiseeni ja kannustusta rohkeaan tilan haltuunottoon. Suosittelen tätä kurssia kaikille, jotka eri tilanteissa pyrkivät avaamaan omia näkökulmiaan ja saamaan omat ehdotuksensa kuulluksi.”

– Wilma Halén (brändiasiantuntija)

”6 viikon valmennus Annan kanssa oli aivan huikea! Ryhmän koko oli pieni, joka antoi tilaa tulla näkyväksi sekä tulla kuulluksi omien epävarmuuksien kanssa. Ihana yhteishenki ja kannustus sekä Annalta, että koko ryhmältä, antoi uskomattomia oivalluksia aikaan. Tällä kurssilla sain paljon vinkkejä miten ottaa lava haltuun, kuinka tehdä ytimekäs esitys ja saada sanotuksi juuri se minkä haluaa. Suosittelen kurssia kaikille, jotka haluavat oppia esiintymisestä ja jopa itsestään matkan varrella paljon. Annan ammattimaisuus koutsata ja olla läsnä oli mahtava. Tulen varmasti käyttämään näitä opittuja työkaluja työssäni, sillä ne tekevät omasta valmentamisestani helpompaa, kun saan ääneni eri tavalla kuulumaan!

– Liisa Saukkonen (valmentaja, äiti, hyvinvoinnin ammattilainen)

”Annan esiintymisvalmennus oli paljon muuta kuin vaan esiintymisvalmennus – se oli kuuden viikon minimatka itseen, jonka aikana oma kutsumus, sanoma ja sisäinen palo vahvistuivat. Kurssilla oli todella käytännönläheisiä harjoituksia, jotka pistivät miettimään omaa sanomaa (miksi juuri minä ja miksi juuri tätä), esitystä (mitä niille dioille kannattaa laittaa ja missä järjestyksessä) ja tietysti esiintymistä itseään (miten tuon tämän kaiken esille vaikuttavasti omana itsenäni). Unohtamatta meidän upean ryhmän henkeä, tukea ja kannustusta, jotka olivat ihana bonus tällä matkalla! Jos kaipaat inspiraatiota, varmuutta ja monipuolisia vinkkejä erilaisiin esiintymistilanteisiin – tai uskallusta tuoda oman tarinasi ja sydämen roihusi esiin, niin ilmoittaudu ehdottomasti Annan valmennuksiin!”

– Tiina Tolonen (työelämäasiantuntija, joogaopettaja)

”Tämä kurssi on ollut mulle niin hyvä! Olen kaivannut esiintymistä, rohkaisua ilmaisuun eri tavoin ja tämä on tehnyt siitä mahdollista. Kurssilla on ollut parasta pysähtyminen oman asiantuntijuuden ja omien esiintymistapojen äärelle. On ollut ihana tutkiskella omia vahvuuksia ja huomata uusia ominaisia piirteitä mm. elekielen kautta. Ryhmän kanssa keskustelut ja harjoitteet ovat poistaneet esiintymiseen liittyvää jännitystä ja tehnyt siitä hauskaa leikkiä. Kaiken takana kuitenkin on oman itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on ja halua rohkeasti ja hyväksyvästi katsoa peiliin. Sitä kautta on syntynyt uuden oppimista ja onnistumisen tunteita. Kiitos Anna että olet olemassa ja teet tätä työtä!”

– Johanna Souru (Brand Designer, Creative Director)

”Kurssi ei todellakaan ollut pelkkä esiintymisvalmennuskurssi, vaikka toki opin paljon esiintymistekniikkaa kehonkielestä, äänenkäytöstä, esitysaineiston laatimisesta, etävaikuttamisesta, pitchauksesta jne. Ei, se oli kuuden viikon lyhytterapia yrittäjälle! Ehdottomasti merkityksellisintä oli oppia hurjan paljon uutta itsestäni, peloistani, vahvuuksistani, toiveistani ja tavoitteistani.”

– Kati Kokljuschkin (Tila- ja sisustussuunnittelija, yrittäjä Sinne Room Oy)

”I thoroughly enjoyed this course, sillä sain olla vuorovaikutuksessa neljän muun opiskelijan kanssa ja oppia yhdessä. Anna ohjasi meitä hyvin kurssin rakenteessa, ja se tuntui turvalliselta tilalta niin itkeä kuin nauraa. Opin jäsentämään puhettani paremmin ja arvostamaan ’vähemmän on enemmän’ -periaatetta! Lämmin suositukseni Annalle.”

– Kamilla Sultanova (DEI Consultant, Keynote Speaker, Event Host)

Lisää referenssejä Annan kursseista ja valmennuksista löydät etusivulta.

Tilaa uutiskirjeeni

Vaihdetaan kuulumisia noin kerran kuukaudessa, jolloin saat tiedon uunituoreista sisällöistä ja tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.